dimarts, 21 de gener del 2014

El Music Spy amb Antonio Arias, de Lagartija Nick

El proper 31 de gener, a les 19 h., hi haurà una nova sessió del Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell.

El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre proper espía es el gran ANTONIO ARIAS, de LAGARTIJA NICK. 





Antonio Arias és un dels percutors d’Omega, aclamat com el millor disc de tota la història del pop rock espanyol, en col·laboració amb Enrique Morente. Líder de Lagartija Nick, és responsable d’una dotzena de discos cabdals per entendre la música independent del país. Amb més de 20 anys de carrera, continuen actius, vigents, energètics. Una insubstituïble mina de referències musicals que val la pena sondejar. 


Aquí teniu les imatges que expliquen tot el trimestre del Music Spy.






I per anar obrint boca:


----------------------

Les properes dates:

MARIA RODÉS – 21 de febrer, 19 h.
Aquesta jove cantant i compositora és ja una promesa acomplerta de la música pop. Sensible i meticulosa, ha enregistrat tres discos preciosos: “Sin técnica” (2008), “Una forma de hablar“ (2010) y “Sueño Triangular” (2012). A més, ha col·laborat amb nombrosos projectes musicals, de Coque Malla a Refree.


LA TROBA KUNG-FÚ (JOAN GARRIGA) – 21 de març, 19 h.
Sorgint dels mítics Dusminguet, Joan Garriga va fundar La Troba Kung-Fú com una batedora de ritmes entre la modernitat i el folklore. Una íntima complexitat travessa els seus quatre discos en menys de 10 anys. Enguany ahn presentat Santalegria, que els confirma com una de les bandes més festives i originals de l’escena. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...