dijous, 6 de juny del 2013

Milestone Project

Aquesta temporada, el Girona FC ha aconseguit una fita històrica en classificar-se per jugar els play off d'ascens a Primera Divisió. El Celler de Can Roca n'ha aconseguit una altra, al ser proclamat millor restaurant del món. Però la futbolística i la gastronòmica, no són les úniques fites que té la immortal.  En el camp de la cultura, el Milestone Project marca l'inici dels festivals d'estiu a Girona; i en cadascuna de les seves edicions, enguany celebra la segona del 31 de maig al 9 de juny, deixa empremta. 




El Milestone Project és un festival que combina pensament, gastronomia, street art i música. Durant una setmana les sales de la ciutat s'ompliran de conferències, les parets dels seus edificis d'art urbà, les ribes del Ter de música i els restaurant dels menús creats especialment pel festival, amb l'ajuda de l'Associació d'Hostaleria de Girona. 




Les Biblioteques Municipals de Girona ens hem sumat a les activitats del Milestone Project amb la projecció del documental Exit through the gift shop, de Bansky, i una taula rodona posterior, a la Biblioteca Salvador Allende; i hem confeccionat una petita guia que recull els discos disponibles a les nostres biblioteques dels músics que tocaran al festival i una selecció de llibres sobre Street Art. També hem creat per l'ocasió dues playlist de música dedicades a la gastronomia:  Menú Milestone. Cuina Catalana, elaborada amb grups d'aquí i Menú Milestone. Música Comestible, que barreja soul, funk, R&B, latin i reggae. A aquestes dues llistes hi hem afegit la creada pel Milestone amb cançons dels grups que actuaran al festival. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...