dimarts, 24 d’abril de 2012

Music Spy Club - Ignacio Julià

El proper 27 d'abril, a les 19 h., tindrà lloc una sessió especial del Music Spy Club del trimestre amb el gran IGNACIO JULIÀ. Podeu veure anteriors edicions aquí.

Com sabeu, el Music Spy Club és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics que busca descobrir gèneres, músics, compositors, tendències. La fórmula és senzilla: es punxa i comenta 10 peces singulars que ofereixen alguna llum inèdita sobre la música o sobre algun tipus de música. Aquest és flyer, apte per asmàtics, del trimestre:


Aquest divendres, comptarem, com ja hem anunciat, amb Ignacio Julià, un dels principals col·laboradors de la biblioteca (ja ens ha visitat en 5 ocasions).Periodista apassionat del cine underground idela música rock, el 1985 funda la ja històrica i encara punyent revista Ruta 66. Ha publicat una desena de llibres, incloent-hi lesbiografies autoritzades de Velvet Underground i Sonic Youth, així com títols sobreJohn Lennon, The Clash, Bruce Springsteen, Ramones o Neil Young. Ha col·laboraten nombrosos mitjans de comunicació i, des de 1997, produeix programes musicalsper a BTV (República 2230, Pop-Lab). El seu últim llibre és una antologiaesclaridora, «Pulp-Rock: Artículos y entrevistas, 1982-2004>.
US HI ESPEREM!!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

El trimestre es completarà amb una sessió especial sobre el Primavera Sound. Serà el 18 de maig, a les 19 h. Aquest festival té un dels cartells més impressionants de l'escena pop mundial. Orientar-se no es fàcil. Dos dels artífex de la revista MondoSonoro ens visitaran per ajudar-nos a descobrir artistes i concerts ocults al centenar llarg de propostes.

Són:

JOAN S. LUNA
Fa més de 15 anys que es dedica ala crítica musical. És cap de redacció de la revista MondoSonoro. Vaescriure el capítol dedicat al hardcore a Teen Spirit: de viaje por elpop independiente. Ha col·laborat amb Rockdelux, Time Out, Riff Raff, Play, l’Avui,El Mundo, entre altres. Exerceix regularment de DJ a sales catalanes.Escriu també sobre còmic, manga i animació japonesa. Ha publicat el llibre Loscolores del underground, centrat en el món del surrealisme pop.

XAVI SÁNCHEZ PONS
Xavi SánchezPons és una de les firmes destacades per entendre la crítica musicalindependent. La seva trajectòria s’inicià anys enrera dins el món dels fanzinesi de la ràdio, culminant en un decisiu paper a la revista MondoSonoro. Al llard dels anys, ha exercit també com a jurat anombrosos concursos musicals com l’Altaveu Frontera, l’Ampli, el FEA Festival ol’Emergenza.


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...