dilluns, 23 de maig de 2011

Escalfant el Primavera, selecció de Joan S. Luna

Hola a tots,

aquesta setmana comença el Primavera Sound, el festival de pop/rock amb més prestigi del país. El seu cartell és insondable. Més de 100 bandes en 4 dies.

Per sort, el passat 29 d'abril en vam parlar amb el cap de redacció de la revista MondoSonoro, el Joan S. Luna. Ell, periodista musical, dj i escriptor ens donà algunes pistes a seguir al festival... Els noms principals són coneguts per tots (per aquests no fan falta ni els crítics ni les biblioteques). Però al cartell hi ha bandes de gran mèrit artístic i amb directes sorprenents que val la pena descobrir. Si encara no teniu fet el planning amb l’horari i els escenaris, aquí van 10 bandes curioses que no us heu de perdre!

1) DISCO LAS PALMERAS. “A los indecisos”. Àlbum: Nihil Obstat


2) YUCK. “Get away”. Àlbum: Yuck

3) PERFUME GENIUS. “Learning”. Àlbum: Learning4) BATHS. “You’re my excuse to travel”. Àlbum: Cerulean5) JOHN TALABOT Feat. GLASSER. “Lover’s Tradition”. Ep: Families6) GOLD PANDA. “Vanilla Minus“. Àlbum: Lucky Shiner7) HOLY GHOST!. “Hold my breath”. Àlbum: Holy ghost!

8) GIL SCOTT-HERON & JAMIE XX. “NY is Killing Me”. Album: We’re new here9) DAS RACIST. “Ek Shaneesh". Àlbum: Shut up, dude


10)
TYLER, THE CREATOR (From Odd Future). “Yonkers“. Album: GoblinCom a complement d'aquesta sessió hem elaborat un exhaustiu playlist amb totes les bandes que sonaran al Primavera Sound. Està al compte Spotify de la Biblioteca i el podeu consultar aquí: PRIMAVERA SOUND 2011... Hi ha més de 300 referències!

Gràcies, Joan.

Aquí podeu seguir el seu blog: http://www.mondosonoro.com/Blogs/JoanSLuna.aspx
Aquí una profunda entrevista sobre l'underground: http://www.underdogs.es/entrevista-a-joan-s-luna/
Aquest any estarà també al Sónar: http://2011.sonar.es/es/artistes/joan-s-luna_420.html
Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...