dimarts, 2 de març del 2010

MondoSonoro, ara també a Vapor Vell!

La Biblioteca Vapor Vell amplia el seu servei de revistes, erigint-se en distribuïdora. La música, afortunadament, és un camp de treball que admet moltes alegries.

Les revistes musicals són un fenomen particular dintre del món de les publicaciones periòdiques. Malgrat la circulació virtual de la informació musical, algunes revistes tenen un públic fidel que busca el paper, l'exemplar, el seu espai de lectura a un café o un bar. Públic que segueix firmes de crítics concrets, cròniques i ressenyes dels discos que val la pena sentir. Malalts de música que col·leccionen aquestes petits museus d'informació musical.

Al panorama espanyol hi ha tres revistes que destaquen dins l'àmbit pop/rock. Són Ruta66, RockdeLux i MondoSonoro. Les tres tenen línies ben singularitzades i complementàries. Les tres fa 2 dècades que escriuen la memòria de l'activitat musical que ens ha tocat viure.



Des del mes de febrer del 2010 la Biblioteca Vapor Vell és un centre distribuïdor oficial de la revista MondoSonoro, amb qui ja s'ha col·laborat en més d'una ocasió. Cada número de MonoSonoro és una raresa. La seva preocupació per l'escena local, underground i maquetera no té comparació. Són descobridors i impulsors de bandes. Els hi dediquen espai, portades, articles, escenaris, entrevistes... Té 15 anys d'existència i una tirada actual de 120.000 exemplars a tota Espanya.

Aquí teniu una mostra de les festes demoscòpiques (grups que encara no han enregistrat disc) d'enguany. Un laboratori de promeses:



MondoSonoro és de distribució gratuïta, i això fa que els seus lectors, seguidors de l'escena pop/rock, es desplacin periodicament al centre de la ciutat (a les tendes de Tallers i rodalies) a aconseguir el seu número. Ara tenen un altre espai per aconseguir-lo.

La primera setmana de cada mes una muntanya de MondoSonoro's estarà també a la biblioteca Vapor Vell. Why not?


1 comentari:

Gamby ha dit...

Em sembla una molt bona iniciativa que moltes biblioteques d'arreu podrien provar de tirar endavant. MondoSonoro és una publicació de referència i, a més, gratuïta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...