divendres, 22 d’abril de 2011

El playlist d'Standstill, via Enric Montefusco

El passat 8 d'abril Enric Montefusco, líder d'Standstill, va protagonitzar una nova edició del Playlist – Live!, sessions on convidem músics per a que ens descobreixin 10 peces que els han marcat/influenciat/acompanyat com a artistes (o com a persones). Sense límits temporals, de gènere, ni restriccions estètiques.

L'Enric Montefusco, lidera aquesta banda que és bandera de l’escena de pop independent. Durant més de 10 anys estan treballant en la construcció d’una carrera artística sòlida, emotiva i lliure. Una banda amb un calidoscopi de referències imprevisibles.

El seu playlist va resultar molt emparentat amb bona part de les músiques que s'han difós a través de l'AMPLI. Per abordar el repte al que el vam sotmetre (triar 10 referències claus), va decidir punxar un tema de cada dècada del segle XX. Aquest és el seu playlist:

1) Anys 10: "El sacrifici ritual" de La consagració de la primavera d'Igor Stravinsky, de la qual us en vam parlar aquí i especialment aquí .2) Anys 20: "The man I love" de George Gershwin, interpretada per Lena Horne.3) Anys 30: "Density 21.5" d'Edgar Varèse, de qui us en vam parlar aquí.4) Anys 40: "Daybreak Express" de Duke Ellington
5) Anys 50: "Where have old the flowers gone?", de Pete Seeger6) Anys 60: "Kyrie" dins Requiem de Ligeti.7) Anys 70. "Pulses" dins Music for 18 musicians, d'Steve Reich
8) Anys 80: "Stand Still" de Gorilla Biscuits. L'enric ens va desvetllar que aquesta cançó havia donat nom al seu grup.9) Anys 90: "Ten day interval" de Tortoise10) Anys... 0!: "We want war", de These New PuritansMoltes gràcies a l'Enric per la sessió i per la música emotiva que desenvolupa amb la seva banda.
Fins la propera!

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...