dimarts, 1 de març del 2011

Rutes musicals a la 'Casa Àsia' de Barcelona

Casa Àsia, Barcelona


La Casa Àsia es va crear amb la voluntat d’enfortir el coneixement i el diàleg sobre Àsia a Espanya, amb l’anàlisi i la discussió de temes cívics, polítics, socials, culturals, econòmics i ambientals, i així donar suport a activitats i projectes que contribuïssin a la millora entre les societats asiàtiques i espanyola a fi de promoure el desenvolupament en les seves relacions.
Es va crear l’any 2001, fruit d’un consorci format pel Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació a través de la seva Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), la Generalitat de Catalunya i els Ajuntaments de Barcelona i Madrid.


Dintre de les seves interessants i nombroses activitats volem destacar la seva excel·lent Mediateca, que conté un fons documental molt atractiu per a qualsevol persona interesada en ampliar els seus horitzons i bagatge cultural.

Mediateca de la Casa Àsia de Barcelona

Destaquem avui un formidable treball realitzat pels nostres col·legues musictecaris d'aquesta mediateca. Es tracta d'una preciosa guia discogràfica d'introducció a la música de la Xina. En ella trobarem la millor ajuda per penetrar dins un univers musical fascinant i desconegut, una discografia selectiva dividida en quatre grans categories: música clàssica, música popular, música ceremonial, música contemporània i una selecció de recopilatoris. Els textos explicatius són molt complets, planers i de gran qualitat. Resumint: una publicació musictecària senzillament modèlica. El nostre agraïment i felicitacions als companys de la Casa Àsia.


La Xina, la nova revolució


.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...