dijous, 10 de febrer de 2011

Novetats musicals a la biblioteca El Carmel-Juan Marsé. Febrer '11La biblioteca Juan Marsé, al barri d'El Carmel de BarcelonaEl company
Sergi Rodríguez, de la biblioteca d'El Carmel-Juan Marsé (Barcelona) ens fa arribar la seva llista de novetats del mes. Una llista ben completa i plena de bones seleccions discogràfiques.

Us presentem un llistat amb les novetats de cds i dvds musicals de la Biblioteca El Carmel- Juan Marsé per aquest mes de febrer. Hi trobareu música del tots els estils i orígens geogràfics i també alguns dvds musicals. Hi ha sobretot novetats recents, bàsicament del 2010, però també es poden trobar coses més antigues, cds que considerem que s’han de descobrir, redescobrir, o simplement saber que existeixen. Personalment destaquem els darrers discos d’Arcade Fire, Sufjan Stevens, Interpol, Kings of Leon, Phil Selway, Antony and the Johnsons, The Mars Volta, Depedro, Mendetz, Kiko Veneno..., però hi ha molt més.


El Carmel - Guia de novetats febrer'111 comentari:

EVA ha dit...

Reclamo mes activitats msicals i sobretot per a nens i que la biblioteca no aturi les activitats per les criatures a les seves epoques de vacances.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...