dilluns, 7 de febrer de 2011

Biblioteca Clarà: recomanacions musicals, Febrer '01Des la biblioteca Clarà us presentem les novetats recomanades d'aquest mes de febrer.

La tria és ben diversa i busca mostrar la varietat d'estils musicals que es poden localitzar i descobrir a la secció de música de la biblioteca.


Hi trobareu l'excel·lent recopilatori Beginner's guide to African Funk (Nascente, 2009), que conté tres discos que ofereixen prop de tres hores de funky escollit de discogràfiques de Nigeria, Ghana, Senegal, Etiòpia, Mali i Sierra Leone, amb música de l'Orchestra Baobab, Mulatu Astatke, Peter King o Amadou Balake, entre molts altres artistes.


O Omega, (El Europeo Música 2009, 1996) el gran disc que fusiona flamenc i rock i on van treballar conjuntament els granadins Lagartija Nick i el recentment desaparegut Enrique Morente.


També hem destacat els documentals Gimme Shelter (Warner Bros, 2009) sobre el concert que The Rolling Stones van oferir a San Francisco el desembre de 1969 al Festival de d'Altamont, i El último vals, (Twentieth Century Fox, 2007) pel·lícula dirigida per Martin Scorsese sobre el concert de comiat a l'influent banda de rock canadenca The Band.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...