dimecres, 17 de març de 2010

Renovar-se o morir: canvis en la difusió musical a la biblioteca Fort Pienc

Comencem una nova dècada i els musictecaris de Fort Pienc no volem estancar-nos. De moment hem decidit donar un nou aire a la guia de Recomanats que venim fent des de fa un parell d’anys. Us recordem que es tracta d’una guia que acompanya les novetats musicals i que inclou una dotzena de ressenyes d’opinió sobre discos triats d’entre les darreres adquisicions.

Formalment, canvia el seu disseny i la llargària dels textos, es destaca un disc en portada i es reserva un espai fix per a DVD musical. Conceptualment, els Recomanats es desvinculen d’una exposició de novetats concreta i passen a ser un butlletí trimestral, de manera que poden incloure ressenyes de qualsevol de les adquisicions musicals d’aquell trimestre. A més, l’elaboració dels textos està oberta a qualsevol membre de l'equip de la biblioteca que tingui inquietuds musicals i hi vulgui participar. Aquí us mostrem el número d'aquest mes de març.
A banda d’això, continuem amb altres projectes com En Concert, una selecció personal dels grups que visiten la nostra ciutat cada mes, i planegem diverses exposicions temàtiques, la més immediata de jazz, blues i soul, amb un bon grapat d’adquisicions que ha fet darrerament la biblioteca.

Aprofitem també per mostrar-vos els resultats de les votacions que fem cada any amb la col·laboració dels nostres usuaris, per escollir els millors discos i concerts. Malgrat que hi ha un llistat de preseleccionats per votar, els resultats sempre acaben sorprenent-nos.Salut i bona difusió musical a les biblioteques públiques!
.

1 comentari:

Lórien ha dit...

Bona feina! I sinèrgies compartides ;-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...