dimecres, 4 de febrer de 2009

Selecció de Santi Balmes (Love of Lesbian) al Music Spy Club, Bib. Vapor Vell, 30.01.09

Aquí teniu la selecció del Music Spy Club del divendres 30 de gener que va fer en Santi Balmes a Vapor Vell.

La setmana vinent publicarem els llistat de l'exposició que hem fet a Vapor Vell sobre els millors àlbums del 2008, és el que nosaltres anomonem "Collita". Doncs bé: quan estigui publicada podreu veure les coincidències entre els millors del 2008 i la selecció que va fer en Santi: 5 dels 8 àlbums que va triar estan entre els 20 més votats de les llistats de la Collita.

No recordo l'ordre exacte de la selecció... però sé segur que no era el que us adjunto a continuació. De fet, dubto força que tingués un ordre pre-establert del que que volia punxar, crec que anava improvisant... igual que improvisava l'explicació de per què havia triat aquella cançó o no.

En un moment donat de la sessió va comentar que procurava alternar els temes que havia seleccionat: un pop alegre vital i fàcil (ideal per una nit de divendres), amb un pop-cançó d'autor força més reflexiva (apropiada per un diumenge a la tarda).

Aquí va...

SÍGUR ROS. "Fljótavík" (Med sud i eyrum vid spilum endalaust, EMI, 2008)THE NEW RAEMON. "Tú Garfunkel" (A propósito de Garfunkel, Bcore, 2007)
EGON SODA. "El día del padre" (Egon Soda, Cydonia, 2008)

MGMT. "Time to pretend" (Oracular Spectacular, Sony BMG, 2007)
VETUSTA MORLA. "Copenhage" (Un día en el mundo, PIAS, 2006)
ULTRAPLAYBACK. "One hit wonder" (Por fin ricos y famosos, http://www.ultraplayback.com/)


ESPALDAMACETA. "Y ahora que la mierda me llega hasta los ojos" (Madera y poc luz, Bankrobber, 2008)
THE LAST SHADOW PUPPETS. "Standing next to me" (The age of the understatement, Domino, 2008)
Us recordem que la propera sessió del Music Spy Club serà el divendres 27 de febrer i anirà a càrreg de Juan Manuel Freire (crític musical a Rockdelux, El Periódico, etc).

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...