dilluns, 9 de febrer de 2009

Deezer, ara amb restriccions? ... web a prescindir

Primer va ser Warner retirant de Youtube els videos de la seva propietat.

Ara, aquesta popular plataforma de música en línia ara també aplica restriccions d'ús (DRM) d'acord amb les principals multinacionals propietàries de la música.

Consequències directes: tots els widgets Deezer del nostre darrer post "Passeig musictecari..." i molts dels altres posts anteriors han estat bloquejats per algun motiu o altre relacionat amb aquests acords (per exemple: zones geogràfiques pròximes).
Es una jugadeta que patim tots: els bloggers i els lectors de blocs i l'objectiu només és un: actuant així, Deezer indueix a visitar la seva web, una web cada dia més i més farcida de publicitat agressiva. Nosaltres només volem compartir la música amb els nostres amics també des d'aquest espai. Res més.

Per tal de no repetir aquesta desagradable experiència, caldrà plantejar-se la conveniència de seguir utilitzant la seva web.
Cada vegada més sovint apareixen nous serveis amb ofertes per escoltar música en línia i la possibilitat de compartir-la que faran que oblidem Deezer ben aviat.

Post Script:

... i com sempre, feta la llei feta la trampa; posar portes al camp no sembla una estratègia massa intel·ligent per seguir controlant la música enregistrada ...

heus aquí un petit truc per si teniu interès en seguir escoltant les cançons bloquejades per Deezer

(gràcies DLH ;-)

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...