dimecres, 14 de gener de 2009

Pitchfork Music Festival '08. Capítol 1


El mes de gener és el mes en que tothom fa resum del millor de l'any anterior. Com tots tenim accés més o menys a les mateixes publicacions us proposem un complement: veure i escoltar aquests mateixos artistes que segurament trobareu escollits en la major part de revistes especialitzades.

Ho farem començant avui una sèrie de cinc capítols dedicats als moments més interessants del Pitchfork Music Festival '08 celebrat a Chicago els dies 18, 19 i 20 de Juliol del passat 2008.

Aquest és possiblement un dels millors festivals dedicats als nous talents de la música popular que existeixen actualment, tant per la quantitat com per la qualitat dels músics que hi participen.

Com bé saben els lectors habituals d'aquest bloc, tenim una predilecció especial per aquesta revista en línia i fa temps que ens deixem aconsellar pel seu criteri i bon gust.

Una bona eina musictecària per al seguiment de l'actualitat de la millor música moderna: pop, rock, funk, hip hop, electrònica, dub... les ressenyes de l'equip de Pitchfork són sempre una garantia.

Disfruteu de la seva pròpia sel·lecció dels highlights del seu Festival amb uns vídeos d'alta qualitat realitzats també per la pròpia revista.


Spoon: Mountain To Sound (feat. Bradford Cox)Boris: PinkBon Iver: FlumeSpiritualized: Shine A LightTitus Andronicus: Fear and Loathing in Mahwah, NJ
Dimecres vinent, el segon capítol amb: Jarvis Cocker, HEALTH, King Khan, Ghostface Killah & Raekwon i Animal Collective

.

1 comentari:

Miss Danger ha dit...

Pitchfork = The Best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...