dissabte, 10 de gener del 2009

La Discoteca d'Ampli, XXX: Reloadmusic.net

Com que avui dissabte arribem a la trentena edició de la Discoteca hem pensat en una proposta un pèl diferent. En lloc de parlar d'un disc - com és habitual en aquesta secció- us presentarem una plataforma de música electrònica a Internet.

Reloadmusic.net és una iniciativa conjunta de l'emissora Scannerfm i de la botiga i centre de formació en tecnologia musical Microfusa que té com a principal objectiu el suport a la difusió de l'obra dels nous creadors del panorama de la música electrònica nacional.

El model segueix les Creative Commons i també consisteix en un concurs que premiarà els creadors més destacats que participin en el projecte a partir d'un programa setmanal a Scannerfm i concerts mensuals a Barcelona i Madrid, en què un jurat i les votacions del públic determinaran quins són els projectes més originals.

Tant si sou músics com simples aficionats podeu participar en aquest nou i interessant projecte des del qual és molt fàcil accedir a moltes propostes inèdites del nostre panorama musical.

Salut i Bon 2009!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...