dimarts, 8 de juliol del 2008

Musictecaris al Cabaret Elèctric d'iCat fm






Txell Bonet amb els artistes del Cabaret




Aquesta nit ens podreu escoltar en directe de les 23 a 23'30 h. al Cabaret Elèctric, el magazin cultural d' iCat fm que s'emet de dilluns a divendres de les 22 a les 24 h.

Com sabeu, iCat fm és una emissora pública interactiva que es pot escoltar per la ràdio en Freqüència Modulada en aquests punts del dial així com des de la pròpia web d' iCat fm, on també podeu veure els continguts en directe i participar en l'emissió.

Parlarem del projecte que hi ha al darrera d'aquest bloc: el present i el futur de la música a les nostres biblioteques públiques.

Des d'aquí el nostre agraïment per convidar-nos a la funció.
Salut i Música!


Aquest és el podcast del programa


.

1 comentari:

Núria Silvestre Gusí ha dit...

Ei! Fins avui no havia pogut escoltar l'entrevista. He aprofitat les vacances per posar-m'hi. Això són les avantatges de tenir-ho penjat al bloc. Em sembla que heu quedat molt bé! Això de tenir musicteraris de capçalera ha agradat. M'interessen molt les troballes que aneu fent sobre aquest tema de la consulta en línia de música digital. Quan a Manlleu ens facin la Biblio nova, qui sap, potser ja ho podríem tenir (2011). Endavant amb la feina: no us puc seguir sempre, però sou un referent.
Núria Silvestre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...