diumenge, 27 de juliol de 2008

Busker's Festival: la música al carrerPasses calor a casa i necessites sortir. Et ve de gust una cervesa freda però no hi vas pensar l'última vegada que vas anar al super i a la teva nevera no tens res que es pugui beure. T'agradaria, a més, poder escoltar música mentre beus la cervesa i prens la fresca.

Si et trobes en aquesta situació, del 31 de juliol al 3 d'agost, no t'ho pensis dos cops, surt de casa, apropa't a la Barceloneta entre les 19h i les 24h i podràs gaudir de la música al carrer que ens oferiran els grups d'aquesta nova edició del Busker's Festival.

Per si no coneixes què és el Busker's, aquí tens la definició que es troba a la seva pàgina web http://www.buskersfestivalbarcelona.org/ on pots consultar, també, la programació diària:

És un festival internacional de música de carrer que converteix a Barcelona en la Seu Mediterrània del circuit de Festivals Busker's. Consolidat com el festival de l' estiu, té com a finalitat difondre la diversitat cultural per mitjà de la música. El Busker's, pretén destacar que la música és un llenguatge universal, on les fronteres llingüístiques, polítiques i religioses queden disminuïdes davant l'encantament de les melodies, pel que facilita l' apropament i l' intercanvi cultural. Aquesta és una plataforma per fer arribar al públic, un espectacle de qualitat, que reafirma el caràcter professional de la música de carrer.


http://www.myspace.com/buskersfestivalbarcelona

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...