dimarts, 12 d’abril del 2022

Marina Herlop al Music Spy Club

 El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular mb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El proper 29 d'abril les 18:30 h. ens trobarem amb Marina Herlop.





MARINA HERLOP– 29 d’abril, 18:30 h.

Ens trobem davant d’una artista singularíssima: el seu estil fusiona el classicisme i l'avantguarda, i fa servir un idioma inventat en les lletres de les seves cançons, barrejant vocabulari de diferents llengües i paraules inventades. Ha publicat dos àlbums en solitari, Nanook (Instrumental, 2016) i Babasha (Aloud, 2019), i és la vocalista i teclista del grup Myōboku.




Properes dates....


Maurici Ribera – 20 de maig, 18:30 h.

Músic del pop més desmenjat, melòman absolut que viu per la música, enciclopèdia amb potes de la música pop. Tot això hem sentir dir d’ell. Quí és? Un cantautor que practica l’antifolk, un punk amb sonoritat indie, un músic amb un bagatge enorme... amb The Mising Leech, el seu alterego artístic, ha fet de teloner de: Daniel Johnston i The Wave Pictures entre d’altres. No us el perdeu!

 

L'HORA ROCKDELUX – 6 de maig, 18:30 h.

Rockdelux, després de 35 anys d’història i 394 números, es va deixar de publicar en paper el 2020. Els seus fons documentals (1500 llibres, 540 DVD’s, més de 15 mil revistes i un vast arxiu fotogràfic) els va donar a la biblioteca. Fruit d’aquesta relació és que Rockdelux se sumen al clàssic Music Spy Club com uns còmplices de capçalera. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...