dimecres, 17 de novembre del 2021

Sarah Ardite al Music Spy Club

 El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El proper 26 de novembre a les 18:30 h. ens trobarem amb la Sarah Ardite! 







SARAH ARDITE– 26 de novembre, 18:30 h.

Ens trobem amb una periodista, cronista musical, DJ i radio instigator a Contrabanda FM. Actualment investiga sobre filosofia de la música, treball que compagina amb la docència. És l’editora del projecte sobre música i pensament crític www.musicas-sospechosas.net. Músiques sospitoses? Serà curiossíssim assistir a la seva selecció!









 Properes dates... 

YLIA- 17 de desembre, 18:30 h.

Susana Hernandez és el cas d’una apassionada de la música pels quatre costats. La seva formació és pianística, i clàssica, però ha desenvolupat mil i una factes com ara Ylia, dins l’àmbit de la música electrònica, o Terence, a l’ambient còsmic, ha girat amb El niño de Elche i és capaç d’editar els seus discs només en caset. Si  hi ha algú fent bullir la música per aquí, és Susana. 


JULIÁN VIÑUALES– 28 de gener, 18:30 h.

Si hi ha un audiòfil inesgotable, aquest és Julián Viñuales. Editor de Folio i Time Life, fundador de Global Rythm, i Libros del Kuldrum, ha fet de la seva passió per la música una autèntica mecànica percutora d’edicions úniques relacionades amb aquest art.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...