dijous, 12 de novembre del 2020

"La música", un nou bloc entorn la història de la música

Fins i tot les playlists necessiten organització, jerarquia, classificació. Enric Muñoz, percutor del bloc "La música", està intentant aquesta feina, amb gràcia. Ell mateix ens fa arribar la seva presentació i no podem més que cel·lebrar-ho i compartir-ho amb tots vosaltres:

https://laveritablehistoriadelamusica.wordpress.com/



"T'agrada la música? De quin estil? De quin període? De quina regió? Aquest blog de referència reuneix, d'una vegada per sempre, les músiques de totes les èpoques i cultures del món en només 100 llistes de reproducció Spotify.
Les llistes s'organitzen en sis categories principals: Antiguitat, Clàssica, Moderna, Electrònica, Món i Monogràfics Extres. A més a més, s’acompanyen de paraules clau que ajuden a entendre l'evolució cronològica de cada gènere i subgènere.
Explora instruments i agrupacions, contextualitza obres i artistes, recrea atmosferes sonores, descobreix estils minoritaris, coneix segells discogràfics especialitzats, qüestiona els teus prejudicis musicals, reflexiona sobre la diversitat cultural i, sobretot, deixa't portar per la música mateixa.
Ja no tens cap excusa per a l'avorriment!"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...