dilluns, 7 de gener de 2019

Alfred Crespo al Music Spy Club!

El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El proper 18 de gener, a les 19 h. ens trobarem amb... ALFRED CRESPO!  


ALFRED CRESPO – 18 de gener, 19 h.
És cert que Alfred Crespo és un periodista musical apassionat, associat a la revista Ruta 66. Però també que la seva feina de divulgador cultural depassa la música, el rock i la revista: és biògraf musical, assagista, editor, agitador artístic, conferenciant. Una figura irreductible, sempre del costat del diletantisme. 

Properes dates...

NURIA GRAHAM  – 22 de febrer, 19 h.
Ens trobem davant d’una artista singular en tots els sentits de la paraula. Amb només dos discos, i una joventut vibrant, ha creat un personalitat artística sensible, carregada de matisos, on els arranjaments importen tant com la puresa de la seva veu. Un diamant polint-se davant dels nostres ulls.


SIDONIE – 15 de març, 19 h.
Si hi ha una banda insistent al panorama pop rock és Sidonie. Porten ja dos dècades publicant, tocant a tots els escenaris imaginables, modulant el seu estil sense perdre un tarannà rock marca de la casa. És aquesta qualitat incombustible la que els converteix en uns amants de la música per sobre de les pujades i baixades de la indústria.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...