dijous, 1 de novembre de 2018

L'Aventura de descobrir música

L’aventura de descobrir música
A càrrec de David Puente, autor de Diggers, Infradj’s...15 de novembre. Per què al teu germà gran no li convenç Spotify.
Parlarem de la importància del criteri humà en temps d’algoritmes  que formen, de manera oculta i màgica, una imparable cultura a mida que promouen plataformes com Spotify. Pot arribar a ampliar els nostres interessos una font de naturalesa robòtica, tal i com s’ha fet tota la vida a partir del criteri d’una persona autoritzada? Però també parlarem de tot el contrari, de les troballes musicals casuals que expandeixen els nostres horitzons musicals (i com provocar-los).

22 de novembre. Sondejant el passat.
L’historia oculta de la música popular ens interessa cada cop més. Discos que en el seu moment van passar desapercebuts avui valen grans sumes de diners. En aquesta xerrada reflexionarem en torn de la febre de les reedicions i aquesta obsessió per recuperar allò que ens vam perdre al seu moment. Fantasiejarem també amb que arriba el moment en que tot el moment s’hagi reeditat. I llavors, què? Biblioteca Vapor Vell
15 i 22 de novembre, 19 h.
Entrada lliure.
Aforament limitat. 

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...