dijous, 12 de juliol del 2018

Glopets d'Estiu d'alta graduació a la biblioteca de Caldes de Malavella

Com no podia ser d'una altre manera per la seva ubicació, la biblioteca de Caldes de Malavella és una font inesgotable i bulliciosa d'activitats culturals. D'entre totes elles destaquen els concerts al seu jardí, una bombolla tan genuïna com les de l'aigua amb gas que brolla al municipi. En tots aquests anys de concerts han passat pels Jardins d'en Pere Vidal, grups espurnejants, refrescants i àcids. Enguany la Ferrer i Guàrdia aposta pels espirituosos d'alta graduació: Xarim Aresté (13/07) i Núria Graham (27/07). Tots els concerts són gratuïts i comencen a les 22.00h. 



XARIM ARESTÉ



Xarim Aresté és una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i, paradoxalment, manté intacte el seu enigma. Ha tocat amb els artistes més respectats (de Josele Santiago a Maika Makovski, passant per Pascal Comelade) però d'un temps ençà posa tot l'èmfasi en el seu projecte personal. Amb l'anterior disc, "La rosada", ja li van ploure els premis: l'Altaveu, el Cerverí, l'Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l'any. Ara apuja l'aposta amb "Polinèsies", un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents. I com a complement presenta l'EP "Groc", marcat per la presa de consciència política. (BankRobber). 


Discografia: 














Talent precoç de l’escena catalana i una de les perles més brillants de la cantera de Vic, Núria Graham va començar a cridar l’atenció amb la maqueta ‘First Tracks(Halley Records, 2013), i després amb el disc ‘Bird Eyes’ (El Segell, 2015), un esplèndid debut de folk i rock que la va portar a girar per Portugal, Holanda i Anglaterra i a compartir escenaris amb St. Vincent i Unknown Mortal Orchestra. Un any més tard, la cantant i compositora va reaparèixer amb ‘In The Cave’ (El Segell, 2016), un EP que apostava per un so més contundent i directe per apropar-se a noms com PJ Harvey. (La Selva. Comarca de l'Aigua) 


DISCOGRAFIA 





                                                               Bird eyes  / Escolta 

                                                              
                                                            Escolta 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...