dilluns, 12 de setembre de 2016

Torna el Music Spy Club... amb Óscar Oteruelo.

El proper 16 de setembre, a les 19 h., comença la 10ena temporada del Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell. 10 anys! 

Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre proper espía és Óscar Oteruelo. 

OSCAR OTERUELO (musicòman) – 16 de setembre, 19 h.
La música com a passió. Cercar, investigar, llegir, parlar, difondre i especialment, escoltar. Una sessió amb cançons als marges del convencional, per part d’algú que no ha escrit cap llibre, que no publica en revistes i que no es dedica al món de la música. Un amant de la música i usuari entusiasta del Vapor Vell. 
Us hi esperem! 


----------------------

Les properes dates:
IGNACIO JULIÀ (Ruta66) – 21 d’octubre, 19 h.
Periodista apassionat del cine underground i de la música rock, el 1985 funda la ja històrica Ruta 66. Ha publicat una desena de llibres, incloent-hi les biografies autoritzades de Velvet Underground i Sonic Youth. És autor de l’antologia, "Pulp-Rock: Artículos y entrevistas, 1982-2004", i  l'emocionant  "Estragos de una juventud sónica", sobre Sonic Youth i l’evocació discogràfica “Catálogo irracional” al voltant de Lou Reed.

PEDRO STRUKELJ – 18 de novembre, 19 h.
Programador del cicle Hamaques de Casa Amèrica i detonant de ‘Pájaros’, comunitat en la qual músics d’Amèrica Llatina i la península Ibèrica comparteixen la seva mirada (www.pajarosmusica.com). Convençut que les músiques tradicionals ja eren de codi obert, que la música en viu i la música enregistrada haurien de dir-se de manera diferent i que les músiques del (tercer) món no s'han de descobrir sinó reconèixer. Se li sol veure en concerts dibuixar en un quadern negre.


EL PETIT DE CAL ERIL – 16 de desembre, 19 h.
El geni al darrera d’aquest nom aparentment casual és Joan Pons, un artista sempre en fuga entre el folk i la psicodèlia. Amb 3 discos a les seves esquenes, i la fita ineludible de La figura del buit, El Petit de Cal Eril és un d’aquests músics que fan esperar el proper disc amb curiositat i inquietud. Passarà al mateix amb les seves recomanacions. 

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...