dimecres, 27 de gener del 2016

Backstage: Manuel Rangel al Vapor Vell!

Passen els anys i la quantitat de propostes i activitats i trames que es poden generar entorn de la música no tenen fi. Ara, per exemple, posem en marxa el BACKSTAGE un cicle de prèvies a concerts. Barcelona és una ciutat de concerts, des dels grans festivals (Primavera Sound, Sonar) a les temporades minucioses que abasten tot un any (Hamaques, Glove Party), passant per les esforçades programacions de les sales. Tants artistes, tants concerts... i no els convidem mai a que ens expliquin què i com! Ara ens hem decidit a fer-ho. 




Manuel Rangel, músico venezolano, especialista en la maraca (tradicional y electrónica) está de Gira por Europa y en Barcelona presentará una conferencia musical en el ciclo Backstage de la Biblioteca Vapor Vell y en el Koitton Club un concierto dentro del ciclo Pájaros.



Maraca Fusió és una proposta experimental contemporània, que connecta els teus sentits a un viatge musical.
Només en escena, Manuel Rangel anirà construint amb els seus dos únics instruments (les Maraques i la Guitarra), una gamma de textures i atmosferes que narren una història musical, partint del silenci com a inspiració. El particular i original d'aquest performance MaracaFusión, són els elements electrònics que aquest important músic veneçolà aconsegueix, processant el so de les Maraques, creant així una extensió infinita en les possibilitats d'aquest instrument tradicional.


Programa doble

Dilluns 1 de febrer, 19h

Xerrada musical sobre el projecte Maraca Fusión
Biblioteca Vapor Vell
Plaça de Sants s/n
Entrada lliure

Dimecres 3 de febrer, 21h
Concert al Koitton Club
c/ Rosend Arús 9 
Bo d'ajut 7€



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...