dilluns, 2 de novembre de 2015

Presentació de "Tiempo de cigarras", d'Etermortífera

A les biblioteques hi caben tants formats de difusió musical, que sovint hem de fer espai, més que a les sales, als nostres propis caps. Per què es presenten tants llibres i pràcticament cap disc. És cert que els espais són més idonis pel format conferència, però el músic sovint té molt que explicar fora de l'escenari. Cal donar-hi veu. Per exemple, en aquesta presentació que es farà el proper 6 de novembre a la Biblioteca Vapor Vell. 

El músic Gabriel Millán, artífex de Etermortífera, ens presentarà, comentarà i interpretarà el seu tercer disc ' Tiempo de cigarras ' (2015), que es pot escoltar a Spotify. Durant la sessió explicarà la gènesi del disc, comentarà sobre artistes de referència, s'escoltaran algunes de les cançons i ell mateix interpretarà algunes en format acústic.


Un disc és un punt d'arribada pel músic, però és un punt de partida per l'oïent. Hi ha molts camins que es poden recòrrer i conèixer i aquest és un dels objectius d'aquesta presentació. No us la perdeu! Entrada lliure.
Aforament limitat.

Divendres 6 de novembre, a les 19h.
Sala d'actes de la biblioteca (4a planta).
Ptge. Vapor Vell, 1.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...