dimecres, 11 de febrer de 2015

LLUIS GAVALDÀ al Music Spy Club!

El proper 20 de febrer, a les 19 h., torna el Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell. Alegria! 

Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre espia de gener serà l'inefable LLUIS GAVALDÀ.
És l’artífex, cantant i compositor d’Els Pets una de les bandes senyeres del pop cantat en català, amb una evolució ferma disc rere disc.  Quasi 30 anys de carrera i 15 discos avalen la seva trajectòria, plena de cançons en estat de gràcia. Col·laborador actiu de premsa i televisió, és un melòman nat, un sorprenent i sensible degustador de música.

Aquí teniu una mostra de la seva bonhomia musical per obrir boca:


Aquesta és la imatge del cicle complet:----------------------

Les properes dates:

YACINE BELAHCENE – 20 de març, 19 h.
Aquest músic catalano/algerià va ser conegut primerament gràcies a la banda Cheb Balowski, de la que n’era el cantant. Ara, amb The Oriental Groove, continua fent confluir de forma natural les músiques d’arrel. Són ja 9 discos els que avalen la seva estètica i la seva capacitat de moure i commoure

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...