dijous, 23 d’octubre del 2014

El 46è Festival Internacional de Jazz de Barcelona a les Biblioteques de la ciutat


El 46è Festival Internacional de Jazz de Barcelona va arrencar el 10 d'octubre i omplirà de jazz la ciutat, fins el 30 de novembre.
Per primer cop, les Biblioteques de Barcelona ens afegim a la seva programació amb dos cicles d'activitats:

ENTRE BASTIDORS: Músics participants en el Festival que visitaran les biblioteques per explicar la seva manera d'entendre el jazz, el record de notables efemèrides, la reivindicació del Cd com a suport o l'entrada en el gènere jazzístic dels més petits, acompanyats del saxo de Llibert Fortuny, un dels grans músics del nostre país. "Entre Bastidors" es tradueix en un total de 7 activitats i una exposició titulada "Ceedeephilia: l'últim embalatge del jazz", una col·lecció de cd's amb embalatges curiosos i remarcables d'algunes de les grans obres del jazz contemporani. Aquesta exposició l'ha cedit el crític de jazz Enrique Turpin i es podrà visitar a la Biblioteca Jaume Fuster del 29 d'octubre al 18 de novembre.

  Llibert Fortuny

DIMENSIÓ JAZZ: Cicle d'audicions i xerrades a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot que, des d'una mirada polièdrica, ofereix un recorregut per les diverses transformacions que ha experimentat el jazz al llarg de la seva història. El programa consta de 7 activitats a través de les quals es fa un repàs als noms i els episodis clau que han fet del jazz un dels gèneres musicals més rics i fascinants.


 Audició a la biblioteca, 2013: Marc Myers, crític de jazz.



El programa complet amb els cicles d'activitats a les Biblioteques de Barcelona:



El Festival de Jazz de Barcelona ens inclou dins la seva programació: "Jazz a la Biblioteca".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...