dimecres, 9 d’abril del 2014

Moonraker Club # 3 : Robert de Palma

La tercera sessió del Moonraker Club s'obre amb un complex pla seqüència molt lligat a la música, per presentar el dj de Girona amb el cognom més cinematogràfic: Robert de Palma. 

Primavera a l'Spritz Bar

El dj i dissenyador gironí va començar a treballar darrere els plats el 1995. Les seves sessions  són una de les poques oportunitats que hi ha a Girona d'escoltar i ballar música diferent a la que habitualment sona a la immortal. Robert de Palma defineix els seus sets com "una trobada emocionant, on la cançó i el ball són al lloc correcte en el moment adequat". Algun dels estils que es poden sentir "in the right time and in the right place" amb De Palma als controls són música negra (soul, funk, etc.), sixties, disco, electrònica i indie. 


Sessions a màquina

Actualment és el dj resident de la Sala Tourmix de Girona, on han actuat grups com The Wedding Present, Piano Magic, Pony Bravo, ZA! o Triángulo de Amor Bizarro. Quan no pelegrina per les diferents sales de Girona, del país o de fora - també ha passat pel 100 Club de Londres-, Robert de Palma punxa en festivals com el Pop Arb i el Black Music Festival preferentment amb discos (vinils). Les quatre sessions que ha preparat pel Moonraker Club provenen al 100% de vinils i en paraules seves són "quatre mixtapes de clàssics grooves" que recullen èxits dels anys seixanta (60's Top of the Pops Billboard), disco (From NY Disco), jazz i lounge (Jazzy Hot Warm Up Disco Cocktail) i la última és de Soul i Funk. Podeu descarregar-vos-les aquí  (Un cop accediu a rapidshare heu de seleccionar "Mis datos").


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...