diumenge, 13 de novembre de 2011

Música fora d'ordre: una activitat d'Spy ClubEl pròxim dilluns, 21 de novembre, torna el MUSIC SPY CLUB a la Biblioteca Vapor Vell. Podeu trobar experiències anteriors d'aquesta activitat clicant aquí.


Pels qui no ho conegueu el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. Un espai de descoberta musical ideal per musicòmans que vulguin descobrir gèneres, músics, compositors, tendències. La fórmula és senzilla: es punxa i comenta 10 peces singulars que ofereixen alguna llum inèdita sobre la música.
Aquesta tardor ve sense límits ni manies estilístiques. Esteu advertits! El pròxim dilluns, 21 de novembre, a les 19 h., viurem una sessió molt especial, freak i lliure. El SERGIO MERINO, agitador cultural extrem, en serà el responsable.

Quí és aquest senyor? Doncs és un diletant estrambòtic, posseïdor d'una cultura musical inaudita, que ha apostat pel costat salvatge, improvisat i imprevisible de la música fins a aconseguir desenvolupar una escena musical on el risc és sempre present. Des de la seva promotora, Arco y Flecha, ha insistit en la programació de propostes musicals que no cabien a cap altre festival o ambient. Musicòman irreductible, les seves referències són tan freaks com enciclopèdiques.

https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/1252085002/image.jpg

Sergio as its infamous avatar

La sessió que li hem encarregat buscarà mostrar la cara més desconeguda de la música actual, aquella que està completament fora d'ordre i d'horda. Música que uneix les coves d'Altamira i el món postindustrial. Música a descobrir enmig de l'allau de propostes vanes que ens saturen. Un espia únic! Un freak amb un megàfon! No us ho perdeu!


Aquest trimestre comptem també amb la complicitat del gran RAUL MINCHINELA (Repronto) – 23 de desembre.

Raúl Minchinela és principalment conegut per la seva videosèrie a internet Reflexiones de Repronto (2007), que ja ha completat quatre temporades. La seva trajectoria digital va començar amb Contracultura (1995), que es considera el primer webzine generalista en espanyol. Com analista cultural, ha publicat en mitjans nacionals (Cultura/s, Mondo Brutto, Leer, RockdeLux), internacionals (Clarín, Le Courrier International) i digitals (Elitevisión, El Butano Popular). Ha intervingut en directo a cinemes i festivals amb el seu projecte Trash entre Amigos. El trobareu a minchinela.com.

Us esperem el pròxim dilluns!


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...