dimecres, 1 de desembre del 2010

Música a la biblioteca: gestió i revalorització

.

En temps d'incerteses digitals a les biblioteques, els nostres col·legues francesos continuen en la seva feina de reflexió constant. Les àrees musicals de les biblioteques, conegudes allà com discothèques, segueixen tenint la mateixa importància que abans, malgrat la caiguda dels préstecs i els nous hàbits de consum digital. Les sessions formatives són freqüents i, dins aquest context, volem proposar avui als lectors de l'Ampli una presentació que ens ha cridat l'atenció especialment.

Es tracta d'un espectacular treball de síntesi elaborat per Arnaud Saez, responsable de la política documental de la xarxa i de l'àrea musical de la Médiathèque de Montluçon , al bell mig de França, a partir d'altres treballs de Lionel Dujol, Elisabeth Bourdet i Silvère Mercier.

El resultat és impressionant i es recomana llegir-lo atentament a tota pantalla. Per tal de fer-ho, cal esperar una mica a que es carregui completament tot el document i posteriorment triar l'opció fullscreen que apareixerà en la part inferior a la dreta del quadre dins l'opció more.

Comprovareu que, en essència, el treball del bibliotecari musical continua tenint el mateix valor, o inclús més, que abans de la irrupció de la música en línia a internet.



.

1 comentari:

Director Wilkins ha dit...

Impressionant treball.

Ara que la professió afronta una crisi de sentit, aquestes reflexions tan ben estructurades són la bestreta més útil per aixecar-la de nou.

Moltes gràcies, Fonti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...