diumenge, 10 d’octubre de 2010

Novetats de flamenc a la biblioteca Ramon d'Alòs Moner, estiu 2010La biblioteca Ramón d'Alòs-Moner, és una de les poques biblioteques de Barcelona amb una especialització musical: el flamenc.

Des del 2003 que hi treballen, juntament amb el Centre Cívic amb el que comparteixen edifici, desenvolupant la col·lecció i fent-se ressó del festival (In)Fusión Flamenca que programa el Centre Cívic al barri del Besós durant el mes de novembre.


Ja fa temps va editar una guia de lectura general sobre flamenc: la podeu tornar a consultar si cliqueu aquí.

Aquesta vegada ens fan arribar una nova guia amb les darreres adquisicions de flamenc d'aquest estiu.


Si cliqueu aquí, accediu a aquest mateix document però en pdf: des d'on clicant als artistes podeu sentir/veure alguna de les seves peces... i clicant els títols accediu al catàleg de Ramón d'Alòs i podreu saber si està disponible.


Doneu un cop d'ull a la web de la biblioteca Ramón d'Alòs: inclou un apartat amb una bona selecció de recursos web sobre el tema.


Seguint l'exemple de les companyes de Ramón d'Alòs, us animem a que feu servir l'Ampli per difondre els vostres fons musicals, les novetats, les activitats o el que sigui que feu amb la música a les vostres bilbioteques.

Esperem més col·laboracions!

2 comentaris:

mont ha dit...

m'encanta la guia! moltes felicitats!!

Hurdy Gurdy Man ha dit...

Bona idea posar links a imatge i so. Felicitats pel treball!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...