dijous, 15 de juliol de 2010

30è Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, a les biblioteques de VilanovaEls companys de les biblioteques de Vilanova ens fan arribar aquesta nova mostra d'acció i difusió musical des de les biblioteques públiques, amb motiu del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional. Enguany celebren la 30ena edició!

Aquesta és la informació bàsica:


Com cada any, les Bibliotques Municipals Joan Oliva i Armand Cardona, es sumen a la celebració del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional amb la publicació d’una guia de lectura sobre músiques tradicionals populars del fons de música, cinema i llibres de les biblioteques, amb els enregistraments de les formacions participants en el Festival d’enguany, que arriba a la seva trentena edició.

Aquesta guia recull també els documents relacionats amb els països de procedència del grups participants així com dels àmbits temàtics fixats pel FIMPT. Tots aquests documents es troben disponibles en servei de préstec des del dia 1 de juliol i fins el dia 19. Amb aquesta presentació s´inicien les accions al voltant de lanova edició del FIMPT. Aquesta és una activitat que es va fer per primer cop l´any passat, coincidint amb la posada en marxa de la nova línia artística del festival. La proposta està organitzada per les mateixes biblioteques municipals, i és una bona eina de difusió de la música tradicional i popular.

El Festival tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de juliol i enguany inclourà les següents seccions: Diversons/música per a la integració, Ritmes viatgers, Músiques xiques, Firasac, Vermuts tertúlia, Accents de la terra, Nocturns de pau i l’Escenari Central. 

En l’edició d’aquest any destaca la presència d’artistes com ara Las Migas, Maria Rodés, Hanggai, Kepa Junkera o Ska Cubano, entre molts d’altres."

Si voleu conèixer la programació, podeu consultar la web del Festival: FIMPT 2010.
Mentre arriba demà, que és el primer dia del festival, us deixem amb una actuació de Las Migas:


1 comentari:

Sisco ha dit...

Moltes mercis per la col·laboració!

Sort del vostre espai per fer-ne difusió d'allò que ens agrada als "musictecaris" :-)

Salut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...