dissabte, 7 de novembre de 2009

Expanding 09, una trobada amb la música lliure

El proper dissabte 14 de novembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona hi tindrà lloc una nova trobada organitzada pel col·lectiu Netaudio.es, una entitat sense ànim de lucre que promou els netlabels dels països hispanoparlants.

És, doncs, una ocasió immillorable per a tots els interessats en mantenir-se al dia del que es cou en el panorama musical des d'una perspectiva creativa i col·laborativa.

En aquest sentit és ben interessant el plantejament dels organitzadors que "la desmaterialización cultural o la pérdida del soporte físico plantea un nuevo contexto donde todos los agentes que intervienen en la producción cultural (de los autores a los consumidores), ven alterada su actividad habitual".

Hi haurà projeccions, presentació de projectes, fira de netlabels i segells, concerts, instal·lacions i altres sorpreses.

L'entrada serà gratuïta.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Marta ha dit...

Algun enviat de l'AMPLI ens en farà cinc cèntims?

Gamby ha dit...

Possiblement jo mateix hi assistiré per expandir-me una mica ; )

Gamby ha dit...

Thank you very much for your comment and encouragement!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...