dilluns, 5 d’octubre del 2009

Novetats i recomanats d’octubre, Biblioteca Fort Pienc



Des del 14 d’octubre us presentem les noves adquisicions de música de la biblioteca Fort Pienc: més de 80 cd d’estils ben diversos.

D’aquest lot us recomanem, a nivell estatal, el debut de la madrilenya La Bien Querida, Romancero, el darrer treball del grup Élena, que després de 3 discos cantant en anglès presenten, en català, Un cafè, setanta matins, així com els nous àlbums de Javier Corcobado, A nadie, o dels eclèctics sevillans Pony Bravo, Si bajo de espalda no me da miedo y otras historias. Destaquem també Cante y orquestra, l’enregistrament en directe de l’espectacle que reuní a Miguel Poveda, Joan Albert Amargós i Chicuelo al XXI Festival Castell de Peralada.



En l’àmbit internacional recomanem els nous treballs de Bob Dylan, Together through life, Morrissey, Years of refusal, i els personals Antony and the Johnsons, The crying light. També els interessants recopilatoris Take me to the river: a Southern soul story (1961-1977), que reuneix grans clàssics de la música soul, i Les précurseurs de la Bossa Nova: Roots of Bossa Nova (1948-1957), que recopila aquells que van ser els precursors de l’estil brasiler. Sense oblidar, però, els clàssics: Ozzy Osbourne, Annie Ross, Syd Barrett, Joy Division, Led Zeppelin, Billie Holiday, entre d’altres.






2 comentaris:

Fonti ha dit...

Deu n'hi do quines compres! molt bona tria (wah! el Madcap Laughs del Sy Barret!)

felicitats als col·legues de Fort Pienc i merci per compartir les seleccions

JLL

Gamby ha dit...

Gràcies! M'agraden les vostres guies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...