divendres, 27 de març de 2009

AMPLIATS 03/09: Mujeres de BarcelonaSeguim nodrint aquesta série de posts que us ofereix un tast de bandes locals des d'una perspectiva conversada. Parlem amb ells, els hi preguntem sobre la seva melomania i altres barbaritats, i AMPLIem la seva resposta amb tots vosaltres.

A aquest post us oferim la possibilitat de conéixer una banda de nom inoblidable MUJERES DE BARCELONA. Es tracta d'un grup de garatge retrofuturista, per dir-ho en plan lisèrgic. Com si el garatge estigués ple de pops i calgués cridar alegrement en favor del surrealisme. Directes plens de suor vital, guitarres que grinyolen des d'algun racó indòmit de l'edat passada i unes lletres cantades amb la boca oberta al fum dels bars on s'interpreten.


Here you are!


1) Àlbum preferit del passat any:
EAT SKULL. Sick to death. Siltbreeze,2008


[Crítica al Pitchforkmedia aquí]2) Àlbum preferit del moment:
Encara no ha sortit, pero aquest any Florida's dying editará el primer LP dels JACUZZI BOYS Boys que segur que serà COLLONUT. De moment només han tret 7" a varis segells petits.

http://www.myspace.com/jacuzziboys


3) Tres discos que us portaríeu a un viatge intergalàctic:
The best of Jonathan Richman and the Modern Lovers.
Tom Waits - Rain dogs
The Sonics - Boom
4) Sou els caps de la NASA i heu de transmetre una cançó a l'espai exterior per intentar el contacte extraterrestre. Quina cançó escolliu?:
Peanut - Taylor came home 7" (Dishy recordings)

5) El millor concert que heu vist últimament:
Stanley Brinks i Freschard a l'Heliogàbal. Podeu veure un fragment aquí.

6) El millor concert que heu vist mai:
Potser Fucked Up quan van venir farà 2 anys, van tocar a una casa ocupada amb OTAN i Firmeza 10. Molt bona merda.

7) El músic o la banda amb qui us agradaria compartir escenari:
Ara mateix uns nanos de Canadà que es diuen Dead Ghosts. Això a nivell realista, posats a imaginar... amb els primers Stones estaria força bé.8) El vostre proveïdor musical preferit (botiga de discos / d'instruments, bloc, web, netlabel, biblioteca…)
Sobretot comprem discos per correu a varis segells petits; Florida's Dying, Bistro Distro (RIP), Grave Mistake Records, Boom Chick Records,...hi han moltes i em deixo tot el sou en elles.

9) Una addicció musical:
No sé si té massa a veure, però necessito tenir tots els meus 7" dins de fundes de plàstic.

10) MP3 o vinil? Primavera Sound o Purple Weekend? The Sonics o New York Dolls? The White Stripes o The Cramps? Russ Meyer o Quentin Tarantino? Santo el Enmascarado de Plata o Danny Colt (l'heroi enmascarat creat pel dibuixant de còmics Will Eisner a The Spirit) ?
MP3 o vinil: Vinil.
Primavera Sound o Purple Weekend: No conec Purple Weekend.
The Sonics o New York Dolls: Television.
The White Stripes o The Cramps: Cap dels dos.
Russ Meyer o Quentin Tarantino: Tarantino, clar.
Santo el Enmascarado de Plata o Danny Colt: Will Eisner SEMPRE.

11) L'última lectura que us ha entusiasmat:
Raymond Carver, Catedral.

12) L'última pel·lícula que us ha entusiasmat:
My name is Harvey Milk de Gus van Sant. Surt un marica, però està bé.

13) La cançó de Mujeres de Barcelona que més us diverteix tocar en directe:Blood Meridian.
http://www.myspace.com/mujeresdebarcelona


14) La cova on s'amaguen Mujeres de Barcelona per escoltar el seu botí musical? [algun local, o el que us inspiri la pregunta]
Sempre ens reunim a "l'Amigo", un restaurant de Shawarmas del centre de Barcelona. Foten la seva música de radios de Pakistan, aquella espècie de dance chungo que sona tot igual, com Mujeres. Son molt bona gent, cosa molt extranya de trobar últimament.

15) Alguna recomanació Mujeriega per als que escoltin per primer cop la vostra música:
Per molt que els hi hagin arribat rumors, escoltar la nostra demo no farà que coneguin a una tia de pits generosos i acabin follant a un hotel amb el llit plè de coca.

Llarga vida a la ironia&roll!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

magadat molt lentlevista, és molt divertida!

Phil Musical ha dit...

enhorabona i felicitats per la vostra tasca. Entre tots recuperarem la memòria musical del país. Podreu escoltar antics vinils de pop orquestral ibèric, amb especial atenció a orquestres i músics catalans dels 60 a:
philmusical.blogspot.com

a veure què us sembla!!!!

Miss Danger ha dit...

@Phil Musical: gràcies Phil! Impressionant el teu bloc, una canya! Felicitats per la feina i si algun dia vols escriure algun article a l'AMPLI, convidat estàs!
;)

Miss Danger ha dit...

@Pazident: ets tremendu... Hauries de fer una playlist pazidencial: "La musica del Pazident" o alguna cosa semblant... Boig pel Club, no podria faltar: http://www.youtube.com/watch?v=gq1G8ApbObE&feature=related
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...