dijous, 18 de desembre de 2008

Els serveis d'escolta en línia : la col·lecció de discos de les biblioteques, fi de la història?

.

Médiathèque de Dole
foto d' Henri Bertand

El passat dia 9 d'octubre, dins la Jornada d'Estudi
Demain, la musique en bibliothèque celebrada a la Bibliothèque Buffon a Paris, vam tenir l'oportunitat d'assistir a la darrera presentació del nostre col·lega i amic Nicolas Blondeau.

Creiem interessant i ben oportú compartir aquesta estupenda sessió formativa amb els lectors del bloc AMPLI. Tot i que està en francès, resulta de fàcil seguiment i comprensió.

Nicolas fa un exahustiu anàlisi dels principals recursos d'escolta de música en línia que podem trobar actualment a Internet amb els seus punts forts i febles per arribar a la conclusió de que, ara per ara, aquests encara no poden substituïr ni de bon troç, la varietat, coherència i qualitat de les col·leccions de CDs de les que disposem a les biblioteques.
Una vegada més, agraïm a l'autor d'aquest treball la seva important feina i manifestem la nostra adhesió a les conclusions que s'hi exposen.

Per a dubtes en la traducció, recomanem el traductor automàtic translendium.com


View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: internet disques)


.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies pel post! Tres interessant! I de passada descobreixo que sé llegir en francès més del que imaginava ... (Serà el curs accelerat que faig al Twitter? ;-)

Les conclusions m'animen a seguir comprant CD per la biblioteca, tot i que penso que també hem d'estar molt al dia amb el que passa a la xarxa. És per això que us aniré seguint de prop, Nicolas i JL ...

Fonti ha dit...

Merci Marta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...