divendres, 19 de juliol del 2013

Diego Armando DJ a la Cala Jóncols

"Amb la tramuntana a la contra, picant i repicant, sempre el got mig ple, sempre muntanya amunt, barbes i ulleres per veure't millor, per menjar-te millor. Nét d'indià amb esperit rock-and-roll, cubà, rastafari, digger de servei 24h, jamesbrownià, detroitià, de look talibà i flamenc, el xic just de punk i de sempre mal tallat de l'Empordà." Amb aquestes paraules defineix Pau Guillamet (Guillamino), Xavier Riembau (Diego Armando Dj), un dels fundadors del segell Bankrobber, al llibre Ara és el moment (Ara, 2012) pàgs.150-155, de Martí Sales, membre dels Surfin' Sirles, grup també del segell bisbalenc. 





Aquest cap de setmana (19-20/07), Diego Armando estarà punxant a la Cala Jóncols, amb qui hem col·laborat amb Música i Punt  Xevi Riembau explica al seu blog que "Diego Armando va nèixer ara fa uns deu anys, al mateix moment que Bankrobber". Ha passat per nombroses cabines de la Ciutat Comtal: l'enyorat Powder Room (Apolo), La [2] de l'Apolo, Marula Cafè, Heliogàbal, Gusto, Switch, MauMau, El Niu, el BeCool, L'Ocaña i el Fantástico. També ha punxat en festivals com el Faraday, el Pop Arb i el Sònar on va ser un dels pocs que va punxar amb vinil. També forma part del BankRobber Gang Dj's. L'any 2012 va ser considerat un dels millors 10 dj's de l'Estat per la revista Rockdelux.




Les seves sessions són eclèctiques i heterodoxes -no hi ha estil ni país que se li resisteixi-però molt ben travades, perquè el fort de Diego Armando són les connexions impossibles. A la Cala Jóncols punxarà dub, electrònica, afrobeat, deep house i disco. Una sessió divina de la mà d'un dj que tant et pot hipnotitzar amb sons celestials com fer-te ballar amb els ritmes més terrenals. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...