dimecres, 12 de novembre del 2008

La Crisi dels Blogs segons Gina Tost

La jove comunicadora Gina Tost, una de les pioneres del videoblogging al nostre país, es pregunta en el seu darrer videopost si és veritat que La Crisi també ha arribat al format blog tal com comenta la revista Wired, veterana publicació de dedicada a noves tecnologies.






3 comentaris:

Director Wilkins ha dit...

És curiosa, aquesta leidi. En tot cas, complemento amb una reflexió potent sobre els blocs:

http://penultimosdias.com/2008/10/21/%C2%BFpor-que-blogueo-de-andrew-sullivan

Sembla que el bloc com a forma de comunicació de tu a tu està sent substituïda per altres eines (tipus Twitter). Però el seu paper informatiu o periodístic està prenent unes dimensions impressionants justmanent ara.

Fonti ha dit...

He llegit el dens i interessantísim artcle que proposes aquí. Hi destaco una frase: "Hay veces, de hecho, que un blogger se siente menos como un editor que como un pinchadiscos en línea, mezclando canciones y generando nuevas melodías a través de las mezclas mientras al mismo tiempo hace su propia música. Es a la vez artista y productor –y el ritmo nunca se detiene."

Merci DirW;-)

Anònim ha dit...

Ara em sento culpable d'haver abandonat el meu bloc personal ... però tothom té dret a prendre's un descans, no? Una altra cosa són els blocs "professionals", com per exemple l'AMPLI. Llarga vida!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...