divendres, 28 de novembre del 2008

Guia de Flamenco de les Biblioteques de Barcelona

Carmen Linares


Els companys de les biblioteques Ramón d’Alòs-Moner i Sant Antoni-Joan Oliver, de Barcelona, han editat una altra guia de música: aquesta vegada dedicada al flamenc. (Sabeu que Ramón d’Alòs està especialitzada en flamenc, oi?).

En aquesta guia podeu trobar una selecció de cds (de flamenc clàssic, nuevo flamenco, flamenc fusió), dvds tant de pel•lícules relacionades amb el tema com dvds musicals de diversos intèrprets i una selecció de llibres sobre intèrprets, història i tècnica del gènere.
A banda, es recullen els enllaços a diversos festivals de flamenc (amb especial menció al Festival (In)fusión Flamenca (www.myspace.com/infusionflamenca) que es fa al mateix barri del Besós) i a diversos portals d’internet entre divulgatius i comercials.







Des d'aquest enllaç també podeu descarregar aquest document.

No estarà de més recordar que podeu trobar totes les guies editades per diferents biblioteques de Barcelona a la Web del Consorci de Biblioteques de Barcelona, a l’apartat “Guies de lectura”, dins de l’enllaç “Serveis”.

Entre les de música podeu remirar-vos la guia Introbables, dedicada a una selecció de les maquetes de Vapor Vell, una guia de Cinema, música i literatura, que van fer els companys de la biblioteca Xavier Benguerel, la guia del Primavera Sound d’enguany feta per la biblioteca Fort Pienc, i la guia de Novel•les amb música, feta fa temps per Vapor Vell i la biblioteca Barceloneta-La Fraternitat.

.

1 comentari:

Fonti ha dit...

Aquesta guia és molt xula. Plena de bona informació i una presentació preciosa.

Per felicitar als autors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...