dimecres, 5 de novembre del 2008

Selecció de novetats discogràfiques, octubre '08

.

Tabarly [soundtrack], musique de Yann Tiersen, EMI France


Des dels primers dies de la seva existència, el bloc AMPLI ha tingut entre els seus objectius servir de laboratori de probes on anar comprovant la resposta i utilitat dels diferents recursos que la xarxa proporciona gratuïtament.
Així, a través de diversos articles i posts, hem anat incrustant widgets musicals de diversos tipus i plataformes, a manera de test, per veure quins d'ells són els que donen millor resultat o simplement detectar quins són els que més ens agraden... i agraden igualment als lectors del bloc.
En aquesta línia, avui iniciem la prova d'una eina que serveix per publicar documents pdf si no es disposa d'un lloc propi (un domini web) on allotjar-los.
Fins ara hem utilitzat els serveis de Slideshare, Scribd i Google documents, avui provem el de la plataforma Issuu.

La seva utilitat més habitual sol ser la publicació de textos llargs presentats amb aparença de revista. Comprovareu que ofereix diverses opcions per visualitzar el document.
És qüestió de jugar una mica amb ell, com sempre. Ja ens direu la vostra opinió.


Passem ara a presentar el contingut.
Una vegada més, volem donar a conèixer el nostre treball de selecció de novetats discogràfiques realitzat al Departament de Gestió de la Col·lecció del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.


Es tracta d'una selecció de novetats i algunes reedicions que conformen un dels cinc lots anuals que el Servei envia a les prop de 200 biblioteques públiques que conformen la xarxa de la província de Barcelona. Cada una d'elles rep més o menys quantitat de títols en funció del seu tamany. La llista que presentem és el total i està subjecta a la disponibilitat comercial de cada disc. No sempre és fàcil aconseguir moltes còpies d'un mateix títol.

Entenem que la publicació d'aquestes llistes, així com les seleccions i discografies realitzades per altres biblioteques, poden ser d'utilitat per a la resta de companys de professió.

Aquest bloc, com sabeu, vol ser un punt de trobada per compartir aquests treballs
.





.

2 comentaris:

Hurdy Gurdy Man ha dit...

El format de visualització em sembla que està molt bé. Felicitats per la feina.

Anònim ha dit...

L'issuu és una canya! Me lo quedo :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...