diumenge, 29 de juny del 2008

El vídeo del diumenge: Misty, d'Errol Garner, interpretat per Ella Fitzgerald


"Play, Misty for me". Aquesta era la petició que l'obsessiva Evelyn Draper (Jessica Walters) li demanava cada nit al locutor de ràdio Dave Garland (Clint Eastwood) a la primera pel·lícula que Clint Eastwood va dirigir.
El film, realitzat l'any 1971, es titula també Play Misty For Me, però traduïda surrealísticament al castellà per Escalofrío en la noche. Si encara no l'heu vist, aneu ràpidament a la biblioteca pública més propera i agafeu-lo en préstec. Aquesta història de suspens, bogeria, desig i obsessions malsanes us farà passar una molt bona estona patint i gaudint al mateix temps. Clint Eastwood, a més, com a bon melòman, rendeix el seu petit homenatge als disc-jockeys radiofònics i escull com a catalitzador del malson del seu personatge un tema d'Errol Garner, el Misty, que tot seguit podeu sentir:



Garner va gravar l'any 1954 aquest tema que es convertiria en un dels standards de jazz més populars gràcies a la lletra de Johnny Burke. El vídeo del diumenge d'avui us presenta la veu prodigiosa de l'Ella Fitzgerald interpretant el Misty... for you:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...