dimecres, 27 d’abril del 2011

PLAYLIST - LIVE! Una prèvia del Primavera Sound!



El PLAYLIST – LIVE! torna a Vapor Vell aquest divendres 29d’abril!!!


Al Playlist – Live! convidem músics per a que ens descobreixin 10 peces que els han marcat/influenciat/acompanyat com a artistes (o com a persones). Sense límits temporals, de gènere, ni restriccions estètiques.

Durant aquesta temporada hem convidat a la Christina Rosenvinge, a Phil Musical (alter ego musical d’Òscar Dalmau), als Za! i a Standstill.

Ara el PLAYLIST – LIVE! torna a Vapor Vell, aquest divendres 29 d’abril,a les 19 h.!!! amb el cap de redacció de la revista MondoSonoro, el Joan S. Luna. A gairebé un mes del Primavera Sound, el periodista musical, dj i escriptor ens donarà les pistes a seguir al festival... per si encara no teniu fet el planing amb l’horari i els escenaris que no us heu de perdre!

Aquí podeu seguir el seu blog: http://www.mondosonoro.com/Blogs/JoanSLuna.aspx
Aquí una profunda entrevista sobre l'underground: http://www.underdogs.es/entrevista-a-joan-s-luna/
Aquest any estarà també al Sónar: http://2011.sonar.es/es/artistes/joan-s-luna_420.html



És una ocasió immillorable. El Primavera Sound oferta més de 100 bandes durant quatre dies intensos. Els noms principals són coneguts per tots (per aquests no fan falta ni els crítics ni les biblioteques). Però al cartell hi ha bandes de gran mèrit artístic i amb directes sorprenents que val la pena descobrir.



Com a complement d'aquesta sessió hem elaborat un exhaustiu playlist amb totes les bandes que sonaran al Primavera Sound. Està al compte Spotify de la Biblioteca i el podeu consultar aquí: PRIMAVERA SOUND 2011... Hi ha més de 300 referències!



El Playlist -Live! continuarà al maig... amb Maria Coma. (20 de maig). No una ni dues, sinó tres vegades us hem parlat de la Maria Coma a l’Ampli... Potser ja va sent hora que la sentim parlar en directe!


I mentre esperem que sigui divendres per "descobrir" en directe els suggeriments del Joan S. Luna sobre el MondoSonoro, marxem amb un vídeo que potser anticipa alguna de les coses que es podran veure a un dels millors festivals pop del món.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...