dilluns, 4 d’octubre del 2010

L'Òscar Dalmau a la biblioteca JSV de Gavà

El proper DIMECRES 6 d'octubre a les 19h esperem aquí a Gavà a la biblioteca Josep Soler Vidal al popular presentador i locutor de radio, però sobretot també musicòleg, Òscar Dalmau que ens ve a presentar els ets i uts de "Pop a la catalana: jazz, bossa & groovy sounds from Catalunya (1963-1971)", un disc coordinat per ell mateix per al segell francés Vadim music on podem trobar una brillant sel·lecció de temes que son arqueologia pura d'un temps i d'un país que es el nostre.




Els temes sel·leccionats son ara mateix impossibles de trobar, evidentment descatalogats fa dècades en vinil i mai editats en Cd, conformen un patrimoni cultural evident de la vida social del nostre país i d'uns temps molt difícils. Temes que proposaven acolorir una mica la grisor imperant amb la ingenuïtat necessària per divertir i distreure durant els nombrosos guateques i a les vetllades més especials, que falta que feia, i a fe que devien complir la seva funció amb escreix.



Però no cal haver estat un ié-ié pelut fa anys i panys per gaudir d'aquesta música, també es pot ser ié-ié avui en dia, faltaria més! A qualsevol persona que li agradi la música, que tingui una sensibilitat especial o que es trobi atret pel magnetisme d'allò d'una altra època, sense complexos i amb ganes de ser feliç, pot medicar-se amb aquest cd (també disponible en vinil).



Així que ja sabeu, us proposem passar una tarda divertida i entranyable a la sala d'actes de la biblioteca, sereu benvinguts tots i més...popero i moteros, barbuts i bigotuts, senyores i senyors, grans i petits....entrada i sortida gratuïtes. Us esperem!
.

6 comentaris:

e. ha dit...

S'acosta el Dia D a la biblio!!! :)
Molt bo el recopilatori.

Fonti ha dit...

Merci a l'Òscar Dalmau per aquest treball (treball molt musictecari, per cert ;-) i Merci a Lo Jaume i tot l'equip de la biblioteca JSV de Gavà per organitzar aquesta sessió.

Ens trobem demà a Gavà!

Arkham ha dit...

Compte! És DIMECRES 6, no dimarts!

Lojaume ha dit...

Ostia, es veritat...gran error el meu....es DIMECRES 6, no dimarts....Sorry!

Lórien ha dit...

... m'ho perdré ... espero que ho expliqueu els que hi aneu ;-D

Arkham ha dit...

Si voleu saber com va anar, mireu-vos aquest vídeo:
http://www.youtube.com/watch?v=EXV2S9KXtZo&feature=player_embedded

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...