dijous, 21 d’octubre del 2010

Laboratori musical: Guillamino

Hola diletants eclèctics del món,

seguint amb els actes musicals de celebració del 10è aniversari de la Biblioteca Vapor Vell, aquest dissabte s'oferirà una sessió ben especial amb el músic GUILLAMINO.

Amb ell inaugurem un cicle d'activitats anomenat LABORATORI MUSICAL. Es tracta d'unes activitats al voltant de la tecnologia musical que pretenen mostrar:

- quina és la cuina tecnològica de la música,
- quins programes ajuden a fer-la,
- quines particularitats té el so,
- quins nous instruments i aplicatius ajuden a fer-la.

Cada casa pot ser un labotari musical.

El Guillamino ens mostrarà quin és el procés tecnològic d'elaboració dels seus discos, i quins dispositius utilitza pels seus directes.



Com diu la wikipèdia: La música de Guillamino beu de nombrosos corrents de l'electrònica (dub, hip hop, house, minimal) amb algunes incursions al soul i fins i tot a la sardana (El mal moment a Eivissa). Aquesta barreja li ha permès actuar arreu del món (Japó, Xile, França, Alemanya, Itàlia...) i en festivals com Sónar, Primavera Sound, BAM, Electro, PopArb, Senglar Rock, MMVV o Altaveu.

Segons la seva discogràfica, la insustituïble Bankrobber: “Guillamino és realment algú a qui cal vigilar”, escrigué Gilles Peterson arran del llançament japonès del músic barceloní. “Ho té tot: soul, beats, veu, idees...”, com ja havia intuït anys enrere John Peel. El maridatge entre electrònica, música negra i sons arreplegats d'arreu del món fa de Guillamino un dels músics més sorprenents i imprevisibles de l’escena barcelonina. És també un rodamón de la música, capaç d’implicar-se en els projectes més heterodoxos: perversions sardanístiques, hip-hop de joguina i del de veritat, cançó transoceànica, bandes sonores histriòniques... En resum: Electrònica d’autor. Beats escrits a mà.




La seva experiència dins el món de la música electrònica i experimental el fan un referent en tot allò que combina música i tecnologia.




Us recordem tota les activitats musicals que giren entorn de la celebració del 10è aniversari de la biblioteca. Podeu clicar sobre la imatge i veure en detall el programa.






Recordem:

DATA: Dissabte, 23 d'octubre
HORA: 12 h.
LLOC: Biblioteca Vapor Vell (Sala d'actes, 4a planta)
WEB: www.bcn.cat/bibvaporvell
FACEBOOK: http://www.facebook.com/pages/Barcelona-Spain/Biblioteca-Vapor-Vell/46599786094?ref=sgm
TWITTER: www.twitter.com/bibvaporvell

Us hi esperem!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...