dijous, 7 d’abril del 2016

Music Spy Club amb Nueva Vulcano!

El proper 15 d'abril, a les 19 h., torna el Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell. Alegria! 

Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre espia d'abril serà multiple.... NUEVA VULCANO!





El trio Nueva Vulcano és una factoria inetiquetable de música (del punk a l’indie, al hardcore, al rock): és un dels secrets millor guardats de Barcelona. Al llarg de la seva carrera que ja acompleix 12 anys i 4 discos, l’underground de la ciutat ha tingut veu, ritme i harmonia per ferir cada concert.

Aquí teniu, per obrir boca...



----------------------

Les properes dates:

ESBUDELLANT EL PRIMAVERA SOUND  – 20 de maig, 19 h.
Amb Joan S. Luna: Fa més de 15 anys que es dedica a la crítica musical. És cap de redacció de la revista MondoSonoro. Va escriure el capítol dedicat al hardcore a Teen Spirit: de viaje por el pop independiente. Exerceix regularment de DJ a sales catalanes. Ha publicat el llibre Los colores del underground, centrat en el món del surrealisme pop. 
... i Xavi Sánchez Pons és una de les firmes destacades per entendre la crítica musical independent. La seva trajectòria s’inicià anys enrere dins el món dels fanzines i de la ràdio, culminant en un decisiu paper a la revista MondoSonoro. Actualment publica articles sobre música i cinema a La razón.

MANU GONZALEZ (Especial Sónar) – 10 de juny, 19 h.
Cap de redacció de la mítica Go Mag, la revista especialitzada en músiques electròniques, des del primer número (2001) a l’últim (2013), el Manu González és un expert en músiques que sempre creuen la frontera del confort. Un espia de primera filera per endinsar-nos al Sónar. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...