dilluns, 4 d’abril del 2016

Com fer un mashup? Taller pràctic al Vapor Vell!

Fa uns anys us presentàvem aquest gènere lluminós de la música: els mashups! Aquí trobeu el link. Més que un gènere, un transgènere!

Cocktails de cançons, magmes fets a partir de retalls infinitessimals, collages de fragments de cançons. No obstant tenen la seva versió primitiva en els potpourrís (de difícil encaix estètic) i els discos de mescles que van començar als anys 80 (tipus max mix). La tecnologia i la multiplicació referencial del nostre temps els hi confereix una potència extraordinària.

Ara el percutor de la pàgina Mashcat ens visita per oferir un taller de mashups! Serà dimarts, 12 d'abril a les 19 h. a la Biblioteca Vapor Vell.




Ens ho presenta així:

"¡Costumitza la música al teu gust! De la mateixa manera que agafem el tornavís i les alicates per repassar un moble, el Dj. Surda ens mostrarà aquest dimarts dia 12 de 19 h. a 21h. eines i maneres per costumitzar les cançons al nostre gust. Es tracta dels mashups, cançons originades de la mescla de pistes vocals d'unes cançons amb pistes instumentals d'altres. El Dj. Surda n'és tot un especialista, ell és l'organitzador de les primeres festes 100% mashups a Espanya (les MashuParty) i un dels productors de mashups de casa nostra amb més reconeixement internacional. Un collage auditiu que no deixarà indiferent a ningú."




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...