divendres, 31 de maig del 2013

Esbudellant el Sónar, amb NANDO CRUZ



El mes de juny orna el MUSIC SPY CLUB, com un fulgor alegre.

El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. Aquest proper 7 de juny, a les 19 h., comptarem amb la complicitat del crític musical NANDO CRUZ, un pou de referències i un punt de vista singular de la música. 




Per aquesta sessió ens fixarem en el cartell del SÓNAR, un dels festivals de música electrònica més importants de tot el món. Més d'un centenar de bandes, entre l'electrònica i el pop, entre el renom mundial i l'aparent desconeixement. Un bagul de referències que val la pena sondejar. Per fer-ho,comptem amb Nando Cruz.





Es va iniciar com a periodista musical a principis dels anys 90 a revistes (‘Popular 1’, ‘Factory’…), emissores de barri (Ràdio Ciutat Vella) i diaris (‘El Observador’). Ha estat guionista del programa televisiu ‘Sputnik’ del Canal 33. Des de 1994 és crític de música a El Periódico de Catalunya, compaginant aquesta feina amb col·laboracions a l’emissora iCat i la revista ‘Rockdelux’. És el detonant dels programes musicals de BTV. Ha escrit Una semana en el motor de un autobús, on explica la gestació d’aquest disc imprescindible. 


I, per anar escalfant motors, aquí teniu el nostre playlist complet del Sónar. Música per omplir una setmana de plaer.







Us hi esperem!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...