diumenge, 5 de maig del 2013

16è Concurs de cantautors d'Horta - Guinardó



La biblioteca El Carmel - Juan Marsé de Barcelona participa en la celebració d'aquest històric concurs 




Us informem que ja està en marxa una nova edició del Concurs de cantautors/es d’Horta-Guinardó, que enguany arriba a l’edició número 16!!! Es tracta d’una plataforma ideal per a la difusió de nous autors, oberta a tothom, sense limitació geogràfica, d’idioma o d’estil musical. En aquest concurs han participat en edicions anteriors músics que ara tenen una carrera consolidada, però que en el seu moment van aprofitar aquesta oportunitat per donar a conèixer la seva música: Estopa, Maika Makovski o Anna Roig, per exemple s’hi van presentar. 

El concurs l’organitza el Centre Cívic Matas i Ramis (c. Feliu i Codina, 20); podeu trobar les bases i tota la informació a: http://matasiramis.wordpress.com/ 

Aquest any la biblioteca El Carmel-Juan Marsé hi col·labora de forma més activa, ja que a més de distribuir  les butlletes d’inscripció serà la seu d’un concert que es farà el dia 12 de juliol dins de les festes del barri. 

El període d’inscripció finalitza el 10 de maig del 2013. Per participar, és molt senzill, només heu de fer arribar 3 coses al Centre Cívic Matas i Ramis:

  • Butlleta d’inscripció complimentada. Si no podeu omplir una oficial, podeu enviar les dades que es demanen.
  • Document amb les lletres de les cançons (en cas de no ser català o castellà, heu d’adjuntar traducció).
  • Arxius d’àudio amb 3 cançons originals (música i lletra).


La forma de fer-ho és por via postal al CC Matas i Ramis, C/ Feliu i Codina 20 08031 Barcelona, o per correu electrònic al ccmatasiramis@gmail.com.

Des d’aquí us animem a que hi participeu i doneu a conèixer entre amics i familiars aquest concurs, que ja forma part important de la vida del nostre districte i volem que també ho sigui del barri. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...