dijous, 22 de març del 2012

Music Spy Club: eXo - Alien Oriented Radio, amb Mike Ibáñez.

El proper 23 de març, continuem amb la següent sessió del Music Spy Club del trimestre... Podeu veure anteriors edicions aquí.

Com sabeu, el Music Spy Club és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics que busca descobrir gèneres, músics, compositors, tendències. La fórmula és senzilla: es punxa i comenta 10 peces singulars que ofereixen alguna llum inèdita sobre la música o sobre algun tipus de música.
Aquest és flyer, amb cavalls i ovnis, del trimestre:


La trobada del proper divendres 23 duu per títol eXo - Alien Oriented Radio, i anirà a càrrec de MIKE IBAÑEZ.

Responsable de l’assaig-bomba pOp cOntrOl-crónicas post-industriales (2000), o de la novel•la de distracció massiva ultraBrutal (2009), la relació de Mike Ibáñez amb la música ve marcada per un aparell: la ràdio, debutant l’any 1983 a Radio-3 amb l'espai de culte Stress/3-La Rosa de Vietnam, pioner en punxar l’ona industrial (Throbbing Gristle, SPK, Whithehouse o el seu projecte DIAL). D’altres aventures han estat Moonlight and Muzak a l’emblemàtica Ràdio PICA, o els treballs radio/actius de PopEyeSpy (www.mess-age.com), cercant tant l’ús com el consum insòlits de la música i el so.

De Mike Ibáñez us en vam parlar al principi dels temps... podeu fer memòria, clicant aquí! i descobrir playlist per a la fi del món, o playlist sanguinaris...

Com acte commemoratiu del Dia de l’Abducció Alienígena (que se celebra mundialment cada 20 de març), Mike ens proposa eXo, una sessió d’Arradio sci-fi, adresada al públic extraterrestre (essent però benvingut també el públic terrestre). Una selecció exclusiva del tot futurista i a estones psicotrònica: si els OVNIs porten radio-cassette, eXo seria una cinta ideal pels llargs trajectes intergalàctics.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...