dilluns, 5 de desembre del 2011

La Discoteca d'AMPLI, LXIV: Buke and Gass

Es fan dir Buke and Gass i són carn al marge d'Spotify. Malauradament també encara al marge de les discoteques de les biblioteques. Paliem-ho ara.




Buke and Gass
són dos àngels, però sonen com 6 dimonis. Sona un baix, dos guitarres, una bateria i 2 veus. Però si obres els ulls veus això:



Sense Spotify, sense suport mediàtic, sense concerts multitudinaris (el passat dilluns, 30 de gener, èrem 40 persones al Sidecar), cal una pìndola musictecària que els expliqui.

Ella, àngel sense carències, és la veu principal, la percussió i la guitarra. Ell, pentagon de les Bermudes, canta, toca el baix i la guitarra (amb un instrument híbrid que s'ha inventat) i el bombo. Sonen a un pop sense fòrmules plàcides, que s'eleva entre sorolls i capes de ritmes, fins a resultar una mena de "músiques del món" d'un món que no existeix: un món no subvencionat.



El disc que us recomanem es diu Riposte i es va enregistrar al 2010. És la nostra contemporaneïtat defugida. El va publicar Discorporate Records, una segell que per si sol redimeix de l'abandó estètic imperant. Patejant cases okupes, fent milers de quilòmetres en furgoneta, durmint aquí i allà, aquests músics són la nova dissidència, els nous marges.


Aquí teniu el seu disc extret directament de la plataforma Bandcamp, una alternativa al myspace efectiva i fàcil: ofereix una experiència del disc (amb lletres i crèdits) similar a l'enyorada època dels discos.




Web: http://www.bukeandgase.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...